Pozice vysokoškolského lektora češtiny v Číně

Sichuan International Studies University (SISU) v současné době hledá rodilého mluvčího českého jazyka, který by od nového akademického roku 2022/2023 vyučoval češtinu na Katedře českého jazyka a kultury.
– O SISU: SISU (http://en.sisu.edu.cn/About_SISU.htm) se nachází ve čtvrtém největším čínském městě Chongqing (https://www.ichongqing.info) a je jednou z nejznámějších cizojazyčných univerzit v Číně.
– Požadavky: Pro tuto pozici je požadováno dokončené magisterské vysokoškolské vzdělání a alespoň 2 roky praxe ve výuce předmětu souvisejícího s jazykem.
– Náplň práce: Příprava plánů výuky a výuka českého jazyka pro studenty úrovně začátečník a středně pokročilý.
– Benefity: Univerzita nabízí měsíční plat 8000 RMB, popř. více v případě vyššího dosaženého vzdělání, a dále bezplatné ubytování v kampusu (včetně určité měsíční spotřeby elektřiny, plynu a vody) a příspěvek na stravování. V případě, že se uchazeč v současné době nachází mimo ČLR, zajistí univerzita vystavení zvacího dopisu (PU letter) a úhradu mezinárodních cestovních nákladů jednou ročně.
V případě zájmu nebo jakýchkoliv dotazů neváhejte kontaktovat mezinárodní oddělení (paní Zhai) na adrese 99003046@sisu.edu.cn
Úvod > Nástěnka > Pozice vysokoškolského lektora češtiny v Číně